Vital Mobile?

Related:
Create New Tag

HardBMX_Tim

Vital BMX member HardBMX_Tim
106966 HardBMX_Tim https://p.vitalbmx.com/photos/users/106966/avatar/c50_IMG_20170731_111316_475_1511907006.jpg?1511906984 https://www.vitalbmx.com/community/HardBMX-Tim,106966/all 07/15/13 3 305 4922 7

Posts: 5227

Joined: 7/15/2013

Location: Saint Louis, MO USA

6/30/2014 2:25 PM

Anyone else having issues with the mobile site? I cant quote people, post pics, use bold/italic/underline, and have to re log in every time I want to post something.

Im on a Samsung galaxy s3 btw.




Refs : SnM An1mal, GThompson121, Chuck8273, blizzbikes, bmxsteve99, kevin.brock.338, zinum, Brian_Griffin, billyhandyjunior, riverM, tomdon
Instagram : @timhankinsbmx


biggybuggy

Vital BMX member biggybuggy
107501 biggybuggy https://p.vitalbmx.com/photos/users/107501/avatar/c50_2015_08_21_09.27.43_1_1440912113.jpg?1440911743 https://www.vitalbmx.com/community/biggybuggy,107501/all 08/13/13 1 319 4168 1

Posts: 4487

Joined: 8/13/2013

Location: Fallon, NV USA

6/30/2014 2:28 PM

I'm on the vital mobile site right now using a Samsung galaxy s3 and I'm having no troubles like that.

tomdon

Vital BMX member tomdon
91070 tomdon https://p.vitalbmx.com/photos/users/91070/avatar/c50_442481FCBF683345FAC307E0EF17B124E59D882A689BFC6EE3_pimgpsh_fullsize_distr_1421888027.jpg?1421887288 https://www.vitalbmx.com/community/tomdon,91070/all 02/29/12 8 https://www.vitalbmx.com/community/tomdon,91070/setup 148 5590 6 1 24

Posts: 5738

Joined: 2/29/2012

Location: NY, USA

6/30/2014 2:33 PM

biggybuggy wrote: I'm on the vital mobile site right now using a Samsung galaxy s3 and I'm having no troubles like that.

the problem isnt the site but rather the user

I'm on the vital legit list!

HardBMX_Tim

Vital BMX member HardBMX_Tim
106966 HardBMX_Tim https://p.vitalbmx.com/photos/users/106966/avatar/c50_IMG_20170731_111316_475_1511907006.jpg?1511906984 https://www.vitalbmx.com/community/HardBMX-Tim,106966/all 07/15/13 3 305 4922 7

Posts: 5227

Joined: 7/15/2013

Location: Saint Louis, MO USA

6/30/2014 2:39 PM

Its either the site or my phone. Im guessing its my phone. Never done this before. Whenever I click "quote" or any of the symbols below the text box, it just redirects me to the top of the page. Been like this for a few days, figured it would go away, now its beginning to bother me.




Refs : SnM An1mal, GThompson121, Chuck8273, blizzbikes, bmxsteve99, kevin.brock.338, zinum, Brian_Griffin, billyhandyjunior, riverM, tomdon
Instagram : @timhankinsbmx


handlebar-to-face

Vital BMX member handlebar-to-face
103879 handlebar-to-face https://p.vitalbmx.com/photos/users/103879/avatar/c50_s_m_gravity_400pix_1370722046.jpg?1370721875 https://www.vitalbmx.com/community/handlebar-to-face,103879/all 03/12/13 1 101 4685 2

Posts: 4786

Joined: 3/12/2013

Location: Hawthorne, CA USA

6/30/2014 2:42 PM

Only problem i ever have with the mobile site is not being able to post pictures other then that its fine though

Murica bike check
REFS four, tomdon, bmx1995, jared42069, obiwan chromoly, hate breeder, nshs2010, asilva23, rascio,
Alfred NYC, Kymike, chuck8273(kind of), tc86, Ugot2dewitt, LLURider, dprc, ecuadevil, scramhype, Mario.villegas90(X2), dirtstars22, Brian_Griffin

Chuck8273

Vital BMX member Chuck8273
86726 Chuck8273 https://p.vitalbmx.com/photos/users/86726/avatar/c50_image_1378092142.jpg?1378091187 https://www.vitalbmx.com/community/Chuck8273,86726/all 11/03/11 14 15 https://www.vitalbmx.com/community/Chuck8273,86726/setup 67 5742 11 2 10

Posts: 5809

Joined: 11/3/2011

Location: MO, USA

6/30/2014 4:08 PM

I never use the mobile site, I just click on desktop. Never have liked mobile versions of sites.

Refs: Tito24, RiverSideRider, Stussy, Nettyspaghetti, Daniel24, Freddydapice, BrokenBMX, SuperstarDK, HardBMX_Tim. There's more, but I'm too lazy to look them up, haha.

HardBMX_Tim

Vital BMX member HardBMX_Tim
106966 HardBMX_Tim https://p.vitalbmx.com/photos/users/106966/avatar/c50_IMG_20170731_111316_475_1511907006.jpg?1511906984 https://www.vitalbmx.com/community/HardBMX-Tim,106966/all 07/15/13 3 305 4922 7

Posts: 5227

Joined: 7/15/2013

Location: Saint Louis, MO USA

6/30/2014 4:12 PM

Desktop version on my phone is a pain in the arse to read stuff.

I guess its my phone. I cant watch vimeo vids without the app and transworld isnt working for vids either. Weird.




Refs : SnM An1mal, GThompson121, Chuck8273, blizzbikes, bmxsteve99, kevin.brock.338, zinum, Brian_Griffin, billyhandyjunior, riverM, tomdon
Instagram : @timhankinsbmx


ChrisWilmshurst

Vital BMX member ChrisWilmshurst
981 ChrisWilmshurst https://p.vitalbmx.com/photos/users/981/avatar/c50_562036_293018340807803_881402457_n.jpg?1353798123 https://www.vitalbmx.com/community/ChrisWilmshurst,981/all 10/22/06 471 56 27 2582 https://www.vitalbmx.com/community/ChrisWilmshurst,981/setup 27 410 580 7

Posts: 437

Joined: 10/22/2006

Location: Worcester, GBR

6/30/2014 4:33 PM

I'll refer this to our technical guys and try get this sorted ASAP.

Quick questions, what phone are you using, what browser, and what version of the phone software is installed?

HardBMX_Tim

Vital BMX member HardBMX_Tim
106966 HardBMX_Tim https://p.vitalbmx.com/photos/users/106966/avatar/c50_IMG_20170731_111316_475_1511907006.jpg?1511906984 https://www.vitalbmx.com/community/HardBMX-Tim,106966/all 07/15/13 3 305 4922 7

Posts: 5227

Joined: 7/15/2013

Location: Saint Louis, MO USA

6/30/2014 4:37 PM

Samsung Galaxy S3 on the default browser ("internet"). I just got the 4.2.2 update, but this was going on a day or two before that aswell. Im pretty sure its my phone since this isnt the only website acting funny.




Refs : SnM An1mal, GThompson121, Chuck8273, blizzbikes, bmxsteve99, kevin.brock.338, zinum, Brian_Griffin, billyhandyjunior, riverM, tomdon
Instagram : @timhankinsbmx


aaronvitalbmx

Vital BMX member aaronvitalbmx
761 aaronvitalbmx https://p.vitalbmx.com/photos/users/761/avatar/c50_s1600_180888_497637586206_731291206_6643876_7876485_n.jpg?1333140563 https://www.vitalbmx.com/community/aaronvitalbmx,761/all 09/28/06 2 3 1 73 10 7

Posts: 74

Joined: 9/28/2006

Location: Reno, NV USA

Administrator

6/30/2014 4:41 PM

HardBMX_Tim wrote:

Samsung Galaxy S3 on the default browser ("internet"). I just got the 4.2.2 update, but this was going on a day or two before that aswell. Im pretty sure its my phone since this isnt the only website acting funny.

Does this happen when using the Android Chrome browser? It does sound like a phone issue since you mention that other sites are having issues as well.

HardBMX_Tim

Vital BMX member HardBMX_Tim
106966 HardBMX_Tim https://p.vitalbmx.com/photos/users/106966/avatar/c50_IMG_20170731_111316_475_1511907006.jpg?1511906984 https://www.vitalbmx.com/community/HardBMX-Tim,106966/all 07/15/13 3 305 4922 7

Posts: 5227

Joined: 7/15/2013

Location: Saint Louis, MO USA

6/30/2014 4:41 PM

HardBMX_Tim wrote:

Samsung Galaxy S3 on the default browser ("internet"). I just got the 4.2.2 update, but this was going on a day or two before that aswell. Im pretty sure its my phone since this isnt the only website acting funny.

Just downloaded google chrome and everything is working again. I guess my default browser was just crappy.




Refs : SnM An1mal, GThompson121, Chuck8273, blizzbikes, bmxsteve99, kevin.brock.338, zinum, Brian_Griffin, billyhandyjunior, riverM, tomdon
Instagram : @timhankinsbmx


HardBMX_Tim

Vital BMX member HardBMX_Tim
106966 HardBMX_Tim https://p.vitalbmx.com/photos/users/106966/avatar/c50_IMG_20170731_111316_475_1511907006.jpg?1511906984 https://www.vitalbmx.com/community/HardBMX-Tim,106966/all 07/15/13 3 305 4922 7

Posts: 5227

Joined: 7/15/2013

Location: Saint Louis, MO USA

6/30/2014 4:43 PM

aaronvitalbmx wrote:

Does this happen when using the Android Chrome browser? It does sound like a phone issue since you mention that other sites are having issues as well.

Everything is good now it seems. Dunno what went wrong with my old browser. Thank you.




Refs : SnM An1mal, GThompson121, Chuck8273, blizzbikes, bmxsteve99, kevin.brock.338, zinum, Brian_Griffin, billyhandyjunior, riverM, tomdon
Instagram : @timhankinsbmx


aaronvitalbmx

Vital BMX member aaronvitalbmx
761 aaronvitalbmx https://p.vitalbmx.com/photos/users/761/avatar/c50_s1600_180888_497637586206_731291206_6643876_7876485_n.jpg?1333140563 https://www.vitalbmx.com/community/aaronvitalbmx,761/all 09/28/06 2 3 1 73 10 7

Posts: 74

Joined: 9/28/2006

Location: Reno, NV USA

Administrator

6/30/2014 4:46 PM

HardBMX_Tim wrote:

Samsung Galaxy S3 on the default browser ("internet"). I just got the 4.2.2 update, but this was going on a day or two before that aswell. Im pretty sure its my phone since this isnt the only website acting funny.

aaronvitalbmx wrote:

Does this happen when using the Android Chrome browser? It does sound like a phone issue since you mention that other sites are having issues as well.

HardBMX_Tim wrote:

Everything is good now it seems. Dunno what went wrong with my old browser. Thank you.

Glad to hear, no problem at all.